Основни приложения на Терезиенойл

Клиничното наблюдение стартирахме с третиране на изгаряния II – III степен при деца, както и хронични, трудно зарастващи рани. В приложения снимков материал е документиран процесът на оздравяване.

Е.А. – дете с изгаряния II и предимно III степен изгаряне в областта на гърба и раменете, причинено от горещо мляко; хоспитализирано в отделението по Пластична хирургия.

От статуса: изгаряне II – III-та степен.
Отказ на родителите от хирургично почистване на раната (дебридман). Лечението е проведено само с Терезиенойл.

Период на лечение: 11 месеца

изгорена кожа дете

П.Д. – дете с термично изгаряне II a-b степен, причинено от гореща вода. Лечение с Терезиенойл – пълно излекуване, без каквито и да е белези и контрактури в областта на засегнатата зона.

Период на лечението: 10 месеца

тежки изгаряния дете

И. В. – диагностициран псориазис. Назначена терапия с кортикостероиди. Поради собствени убеждения пациентът отказва лечението и започва да използва Терезоенойл.

Резултатът е видим след 24 часа.

псориазис лечение

С.Е. – пациент с термично изгаряне II към III степен, два дни след изгарянето са отстранени 2 мехура с лимфна течност с диаметър 5см. Шест дни след изгарянето е започнато лечение с Терезиенойл.

Период на лечение: 7 месеца

изгаряне лекарство

И.Б. – наличие на голям хематом без счупване на бедрената кост след падане от 3м височина.

Пълно възстановяване след 10 дни употреба на маслото Терезиенойл.

хематом кръвонасядане лекарство
Терезиенойл показа изключително добър епителизиращ ефект и при третиране на хронични улцелации.
Изключително подходящо средство при определени индикации за третиране на изгаряния I – III степен и води до много добра епителизация, като е важно да отбележа, че лечението протича напълно безболезнено, без или с незабележими белези, като качеството на образувания епител спрямо здравата кожа е изключително високо.“

Проф. д-р Херберт Хусл
Университетска клиника по пластична хирургия към Медицински университет Инсбрук